Kitchy Design
Menu

Komposztálható catering megoldások a Gourmet Fesztiválra.

Mi mindent megteszünk, hogy a Gourmet Fesztivál környezetbarát és fenntartható legyen. Sikeres készülést kívánunk Nektek!

Görgess le

Kitchy Design

Komposztálható catering megoldásaink
a Gourmet Fesztiválra

A cukornádból, bambuszból, búzaszárból vagy akár pálmalevélből készült lebomló és komposztálható termékeinket Michelin-csillagos séfek és designerek álmodták meg. Az eszközök a funkcionalitás mellett még gyönyörűek is, ami garancia a fantáziadús és stílusos tálaláshoz. S mivel fontos nekünk a környezettudatosság, ezért a termékeket a használat után elszállítjuk, komposztáljuk és virágföldet készítünk belőle.

  • A Gourmet Fesztiválra természetes úton lebomló és komposztálható, PLA-mentes eszközöket javasolunk, melyeket a kitchydesign.com Lebomló eszközök almenüpontban találsz meg.
  • A készleten nem lévő termékek szállítása 5-8 munkanapot vesz igénybe, ezért kérlek azért, hogy a fesztiválra mindent időben átadhassunk Neked, április 30-ig beszéld át velünka rendelésedet.
  • Ha termékmintára lenne szükséged vagy egyedi árajánlatot szeretnél kérlek vedd fel velünk telefonon vagy emailen a kapcsolatot.
Árajánlatot kérek

Árajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretnél kérni vagy megismernéd az egész termékpalettát, kérjük írj nekünk az alábbi gombra kattintva.

Árajánlatot kérek

Hírlevél

Folyamatosan bővítjük a terméklistánkat és keressük a legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkező megoldásokat Nektek. Ha szeretnél információt kapni a legújabb termékekkel, híreket kapcsolatban, iratkozz fel hírlevelünkre.

Feliratkozom

Abban hiszünk, hogy mindannyian tehetünk “kitchyt” azért, hogy szebb legyen a világ.

Szenvedélyesen rajongunk a gasztronómiáért, a designért és mindenért, amit a természetnek köszönhetünk. Ezek összeségéből született meg a Kitchy Design, mely ötvözi mindazt, amit képviselünk: az élet tudatos élvezetét a gasztronómia és a szépség szeretetét a természet tiszteletét és védelmét. Minden nap azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat, módszereket és termékeket találjunk és terjesszünk el Európában, ami nem csak funkciójában hasznos, de élvezeti értéket is képvisel és használata közben a környezet nem sérül, hanem épül.

Buza Kriszta
Buza Kriszta

E-mail: bk@stylegroup.hu

Cseh Ádám
Cseh Ádám

E-mail: csa@stylegroup.hu
Mobile: (+36) 20 363 8738